Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Tandem/ European Youth Week 2013

 

 

 

 

 

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νέων 2013, η Εθνική Υπηρεσία των Προγραμμάτων της Ε.Ε. «Νέα Γενιά σε Δράση & Eurodesk», του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης διοργανώνει εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, κατά την εβδομάδα από 25 Μαΐου έως 02 Ιουνίου 2013.

 

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νέων (ΕΕΝ) αποτελεί πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των 31 χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Νέα Γενιά σε Δράση» και φέτος, διοργανώνεται για έκτη φορά, σε συνέχεια της επιτυχούς υλοποίησης της κατά τα προηγούμενα έτη.

 

Ο εορτασμός της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νέων 2013συνεχίζεταιμετά την επιτυχημένη έναρξη στην Λευκάδα, με την εκδήλωση «Μαγειρεύοντας στην Ευρώπη» την Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013, στις 11:00 στο Καφενείο στην Ακαδημία Πλάτωνος(Μοναστηρίου 140)Νέοι και νέες εθελοντές EVS θα μαγειρέψουν συνταγές της χώρας τους και θα μας μυήσουν στην τοπική κουζίνα με τη βοήθεια σπουδαστών μαγειρικής της σχολής«Etoile – Les Chefs».

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με τη σχολή μαγειρικής «ETOILE – LES CHEFS» και την υποστήριξη του «Καφενείου στην Ακαδημία Πλάτωνος».

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εθελοντές της «Δράσης 2 -Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία» από τις ΜΚΟ TandemΕΛΙΞ,Αρχέλων και S.C.I Hellas.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου