Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Feasibility visit

Διερευνητική Επίσκεψη στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρίες Αττικής (πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας)

Πέμπτη, 5 Σεπτέμβριος 2013

Η διερευνητική επίσκεψη, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Αποκατάστασης και αποθεραπείας παιδιών με αναπηρία Αττικής (ΚΑΑΠΑΑ) στο οποίο φιλοξενούνται εθελοντές ΕΕΥ .Δύο συμμετέχοντες από την οργάνωση Voluntary Service International  της Ιρλανδίας φτάνουν σήμερα στην Ελλάδα όπου θα συναντήσουν την οργάνωση μας Tandem. Στόχος της επίσκεψης είναι να γίνει μία πρώτη γνωριμία με το πρόγραμμα, τις συνθήκες και την λειτουργία του ,να διερευνηθούν οι προϋποθέσεις και να εξεταστούν πιθανές προσαρμογές έτσι ώστε να είναι σε θέση να φιλοξενήσει νέους με αναπηρία από την οργάνωση της Ιρλανδίας. Επίσης θα αποτελέσει  μια ευκαιρία ανταλλαγής εμπειριών και καλών πρακτικών μεταξύ των δύο χωρών με την ελπίδα μελλοντικής συνεργασίας όχι μόνο για φιλοξενία εθελοντών με αναπηρία αλλά και για αποστολή Ελλήνων εθελοντών σε αντίστοιχα προγράμματα της οργάνωσης στην Ιρλανδία καθώς επίσης και πιθανή συνεργασία σε άλλες δράσεις του προγράμματος.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στα πλαίσια της δράσης 4.3 του προγράμματος Νέα Γενιά σε δράση to το οποίο συντονίζει το Ινστιτούτο Νεολαίας και Διά Βίου μάθησης.

idryma neolaiasngsd

«Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου